concurs shengshou var finalPentru mulţi dintre voi, cubul Rubik clasic nu mai prezintă niciun mister. Fie că îl rezolvi  încercând să baţi recordul sau doar ca metodă de relaxare într-o zi stresantă, într-o mână sau cu ochii închişi, e clar că febra puzzle-urilor te-a acaparat.

Tocmai de aceea ridicăm ştacheta! Ne uităm la cuburi mai mari şi mai complexe şi ne-am gândit la un ShengShou 5x5x5 care se mişcă cu o uşurinţă incredibilă. Aşa că noi îţi dăm puzzle-ul, iar tu trebuie să-l descifrezi. Ȋn plus, am pregătit un săculet şi un suport astfel încât să facem cubul să se simtă ca acasă indiferent unde ar ajunge.

 

Cum îl câştigi:

(Perioada de  desfăşurare: 26 martie, 09:30 – 28 martie, 09:29)

Scrii un comentariu la poza afişului de pe pagina noastră de Facebook, prin care ne  spui de ce îl vrei. Apoi, îţi chemi prietenii să îţi dea like. Ai timp 2 zile să-i înnebuneşti pe toţi pe care îi cunoşti astfel încât comentariul tău să strângă cele mai multe likeuri şi să primeşti premiul.

P.S.: Din cauza politicilor Facebook, rugam participanţii să urmărească concursul şi să verifice pagina la ora anunţării câştigătorului astfel încât să nu piardă premiul.

Citeşte regulamentul concursului.