Toate produsele de pe GENiOS.ro vor fi reduse pentru o zi cu 25% oricărui cumpărător! Aceasta zi va avea loc dacă “speedcubing-ul”, reprezentat prin Radu Făciu, va câștiga concursul Lindab.

Ce trebuie să faceți? Să dați un simplu “like” la sfârșitul articolului din linkul de mai jos și să convingeți și alți prieteni să îl ajute pe Radu să câștige.

Articol Radu Făciu

În ce constă acest concurs? Există 4 concurenți cu 4 hobby-uri diferite. Cel care adună cele mai multe “like-uri” până la 31 Iulie va câștiga un premiu de 1.000 EUR. Astfel, Radu s-a gândit că în cazul în care va câștiga, să premieze indirect pe toți cei care l-au suținut și i-au adus voturi.

MoYu AoLong saleCe înseamnă 25% mai puțin? Trebuie să înmulțiți prețul produsului cu 0.75 și veți afla noul preț. De exemplu, dacă vreți să cumpărați un cub de 65 de lei, noul preți va fi 65*0.75= 48.75 lei!!! La fel pentru toate produsele!

Așa că dacă doriți să faceți o achiziție la un preț foarte bun, îndemnați câți mai multe cunoștințe să dea “like” la sfârșitul articolului. Este atât de simplu! Poate și prietenii voștri vor fi interesați de anumite produse de pe site! Pe lângă acest lucru, există 5 premii de 50 EUR numai pentru  că votați! Aceștia vor fi oferiți de Lindab prin tragere la sorți.

Dacă va câștiga și după ce va intra în posesia premiului, GENiOS va anunța ziua cu marile reduceri cu cel puțin o săptămână înainte, astfel încât toată lumea să știe. Va fi probabil într-o vineri.

Dar până atunci, Radu trebuie să strângă cele mai multe voturi, iar momentan este la doar 50 de voturi de primul loc. Mulțumim si haideți să ne mobilizăm toți prietenii următoarea săptămână, până pe 31 Iulie, 23:59! Atunci se închid urnele!

Echipa GENiOS.ro

PS –Puteți vedea mereu numărul de voturi la sfârșitul fiecărui articol. Momentan situația este: