DaYan ZhanChi color suportLa cererea voastră, am adus și aceste cuburi, fără stickere, cu plasticul direct colorat.  Este același cub ca cel alb sau negru, cu același mecanism și aceleași performanțe, dar care nu are nevoie de stickere întrucât plasticul este colorat.

Pe unele forumuri externe se vorbește că plasticul folosit pe acestea ar fi mai bun sau mai moale decât cel negru sau alb. Dacă există o astfel de diferență sunt convins că este insesizabilă la timpii obținuți, cel mult la cum se simte cubul în mână când este învârtit. O astfel de diferență cred ca se poate simți de fapt între oricare două cuburi.

DaYan ZhanChi color 3.1Pentru cei care se întreabă de ce nu am adus până acum cuburi stickerless (colorate) este pentru că acestea nu sunt admise în concursurile oficiale WCA, iar cererea credem că va fi foarte mică. De ce nu sunt admise? Pentru că odată rotit un strat la 45 de grade se poate vedea culoarea de pe o altă față fără a mai întoarce cubul în mână, spre deosebire de cuburile normale, și ar crea un avantaj față de acestea.

Întrucât au existat câteva rugăminți cu privire la aceste modele, am zis să încercăm totuși să le aducem, iar dacă se vor cere probabil vom mai lua  în continuare. Poate că nu toata lumea vrea sa participe la concursuri, ci vrea doar un cub mai colorat, diferit, să îl facă cadou sau să nu aibă bătăi de cap cu stickerele. Pentru toți aceștia, DaYan ZhanChi Stickerless poate fi o opțiune excelentă. Eu îmi voi arunca unul în rucsac și îl voi folosi în afara biroului de antrenamente, fără să-mi fie frică să îl scap pe jos sau că îl zgârii.

Radu