Termeni și condiții

Siteul este operat de:

PFA Cristian Leana
CUI: 35045218
Reg. Com.: F40/3563/2015

PFA Cristian Leana este înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr.: 25838.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, PFA Făciu Radu are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este de confirmare și prelucrare a comenzilor și pentru a trimite ocazional clienților informații publicitare.

Pentru plasarea unei comenzi trebuie să furnizați datele, acestea fiind necesare procesării ei. Refuzul dvs. determină imposibilitatea finalizării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator. Daca unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai repede posibil pentru a le putea corecta.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de intervenţie asupra datelor. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați dezabonarea de la newslettere. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere transmisă pe e-mail.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Genios.ro își rezervă dreptul de a putea modifica termenii şi condițiile periodic, fără o notificare prealabilă.

Sunteți de acord și acceptați ca, fără nicio notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținut, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nicio formă tipul de informație pe care îl veți găsi

Obligațiile dumneavoastră de identificare

Ȋn utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, pentru a asigura livrarea corectă şi la timp a comenzii. Ȋn situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să anulăm sau să amânăm comanda, pe perioada determinată sau nedeterminată,  până la obţinerea informaţiilor necesare.

Dacă observaţi o eroare în comanda dumneavoastră vă trebui să ne contactaţi imediat. Dacă aceasta nu se întâmplă, întelegem că acceptaţi detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) aşa cum sunt ele scrise şi aceasta este expediată ca atare.

Nefinalizarea unei comenzi

Nefinalizarea unei comenzi va fi înştiintaţă prin email sau telefon.
Această situaţie apare dacă:

  • nu avem pe stoc produsul comandat
  • a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului
  • nu sunteti eligibil pentru a face comandă (aţi făcut în trecut comenzi pe care nu le-aţi ridicat fără a motiva decizia)
  • nu s-au furnizat informaţii complete pentru a se efectua expediţia

Condiţii de returnare

Clienţii Genios.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Genios.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris al returului.

Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Copyright

Ȋntregul conţinut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea PFA Făciu Radu şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul lui PFA  Făciu Radu, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Dumneavoastră, ca utilizator sunteţi pe deplin acord cu cele de mai sus.