Aafis valentines4nul acesta ne-am gândit să abordăm şi această sărbătoare care prinde din ce în ce mai mult şi la noi în ţară. Ştim că fetele sunt mai puţin interesante de puzzleuri însă ne bazăm pe faptul că nu au întâlnit unele în formă de inimă.

Astfel, cel mai bun mod pentru a înţelege pasiunea noastră este printr-un puzzle frumos a cărui rezolvare să-i trezească interesul.  Ȋn plus, cel mai probabil o să apeleze la tine să-l rezolvi  în primă fază, aşa că toată lumea câştigă din această sărbătoare.

Tot ce trebuie să faci este să-ţi manifeşti dorinţa că îl vrei. Concursul se va desfăşura pe pagina noastră de Facebook pe 4 şi 5 februarie. Vom posta zilnic un afiş tematic de Sf. Valentin la ora 10:00 şi tot ce trebuie să faci este să comentezi la poză, să ne spui că îl vrei. A doua zi de concurs, respectiv 5 februarie si 6 februarie, la ora 11:00, vom  facem o tragere la sorţi dintre toţi cei care au comentat  în ziua precedentă, până la ora 23:59. Norocosul va fi anunţat, aclamat şi contactat pentru a ne da toate datele de livrare. Pentru mai multe detalii despre concurs, citeşte regulamentul.

Succes!